Uutiskirje

Aurinkovirta-uutiskirjeen tilaus

Täytä lomake oheisen linkin takana: http://eepurl.com/QN8wn ja valitse kiinnostus 2019 tai 2018 syksy yhteistilaukseen, jos olet kiinnostunut aurinkosähkövoimalan tilauksesta 2019 kevään tai 2018 syksyn aikana. Lomakkeen lähettämisen jälkeen sinulle tulee kysymys oletko itse tilannut uutiskirjeen ja että et ole robotti englanniksi, tähän kysymykseen pitää vastata laittamalla raksi ruutuun ja painamalla nappia.

Rekisteröinnin jälkeen sinulle tulee vahvistusviesti, jossa olevaa linkkiä tulee klikata tilauksen vahvistamiseksi. Usein tämä vahvistusviesti menee joko roskakoriin (esim. gmailin Spam-kansio tai jokin sivukansio). Tarkista siis vahvistusviesti lomakkeeen lähettämisen jälkeen.

Jos et osaa käyttää ylläolevaa lomaketta tai se ei toimi, lähetä minulle sähköpostia ja kerro haluavasi uutiskirjeen ja olevasi kiinnostunut yhteistilauksesta ja täytän tilauslomakkeen sinulle täältä käsin.

Uutiskirjeet

Keväisin uutiskirjeitä tulee noin 1-2 viikon välein. Jos käytät gmail-tunnusta niin Aurinkovirta-uutiskirjeet menevät sinulla Promotions-kansioon eivät suoraan saapuneiden sähköpostien Inbox-kansioon. Jos uutiskirjeitä ei näy, tarkasta myös Spam-kansio ja poista Spam-merkintä saapuneesta sähköpostista. Voit myös laittaa sähköpostiosoitteeni vesamattipuro@gmail.com osoitekirjaasi, jotta viestejäni ei luokiteltaisi roskapostiksi. Kiitos!